Fii vizibil online!
Fa-ti canal pe youtube!

BrandTube lanseaza Music 360 concept - facem distributia pieselor tale pe toate platformele importante de muzica!

Am inchis cercul, cum s-ar zice! Din acest moment, partenerii nostri au la dispozitie nu doar munca, atentia si priceperea noastra pe youtube, ci si lipsa grijilor in a-si distribui continutul muzical pe toate platformele importante. De ce? Pentru ca ne ocupam tot noi! Music 360 concept!

Apple Music, Spotify, iTunes, Google Play & YouTube Music, Amazon, Pandora, Deezer, Tidal si multe alte platforme isi deschid portile pentru prietenii BrandTube!

Blana, nu?!

Asa ca daca vreti sa va alaturati MCN-ului cu cele mai multe asseturi din Ro, nu trebuie decat sa ne contactati pe office@brandtube.ro

Am sintetizat mai jos principiile de colaborare.

1. Ce oferim noi

a. Acces la sistemul Content ID prin CMS BrandTube:

Content ID este un sistem scalabil automatizat, care le permite proprietarilor de conținut să identifice videoclipurile încărcate de utilizatori care includ conținutul lor (videoclipurile piratate - full sau doar audio etc). YouTube preia materialele de referință de la parteneri și le utilizează pentru a identifica încărcările utilizatorilor care se potrivesc cu conținutul partenerului. Când este identificată o potrivire, YouTube aplică politica preferată de partener: generarea de bani, urmărirea sau blocarea videoclipului în cauză.

Mai pe scurt: Content ID identifica automat creatia unui artist membru Brandtube ( videoclip muzical, productie, piesa etc.) si aplica politica de revendicare stabilita ( monetizare, urmarire, blocare in unele/toate tarile)

b. Avem suport direct de la YouTube Germania, unde este locat managerul alocat BrandTube

Echipa Brandtube este certificata Youtube si poate raspunde la orice intrebare legata de contul partener. De asemenea, avem suportul echipei Youtube Ge pentru orice problema/intrebare pe care o au partenerii nostri.

c. Audience development pentru canal si videoclipuri

Acest lucru presupune interactiunea cu fanii, strategie de crestere a audientei, strategie crosspromo cu celelalte canale media.

d. Dezvoltare canal:

- actiuni operative (activitatile de zi cu zi)

Urcare, editare, optimizare a clipurilor video (descrieri, taguri, adnotations, cards, thumbnails etc)

- actiuni strategice (activitatile ce trebuie facute pe termen mediu si lung)

2. Costuri

Pentru toate cele de mai sus, singurul cost va fi reprezentat de un procent din incasarile realizate din momentul inceperii colaborarii dintre noi.

Propunerea noastra este de 20% din veniturile generate de canal, degrevate de alte sarcini, si un contract pe durata de 2 ani.

Observatie: nu comisionam nimic daca suma este mai mica sau egala cu cea produsa de canal in momentul preluarii

3. Suplimentar, putem oferi consultanta si dezvoltare pentru celealte canale media.

- strategie crestere reach si engagement pagina de facebook

- dezvoltare site-uri web, aplicatii, Facebook instant articles, magazin online etc

- urcare melodii si monetizare pe alte canale media (itunes, google music etc)

Aceste servicii sunt oferite contracost sau comsion din incasari.

4. Accesul pe cele mai mari platforme de muzica: Apple Music, Spotify, iTunes, Google Play & YouTube Music, Amazon, Pandora, Deezer, Tidal si multe altele

Principiile simple ale colaborarii cu noi:

1. sa avem incredere unii in ceilalti si sa vorbim deschis despre orice problema sau idee

2. daca nu veti fi multumiti de colaborare, puteti renunta oricind. Este foarte important ca aceasta colaborare sa se desfasoare intr-o zona de confort pentru ambele parti, caci doar asa putem avansa rapid, lucrind cu placere si multumire!

De bine, zicem noi:

Toti din echipa suntem YouTube certied in: Audience Growth, Digital Rights, Content Ownership, Content Strategy, Channel Growth si cu experienta de minimum 5 ani in dezvoltarea canalelor de youtube si prezente la summit-urile internationale youtube.

De ce sa ne alegeti pe noi

Despre noi

Ne-am intilnit la Londra, la un curs de pregatire YouTube! Eram singurii 3 romani prezenti intre zecile de tineri pasionati, veniti sa invete cit mai mult din tainele gestionarii canalelor din cea mai mare platforma de video din lume. Pentru ca avem aceleasi valori: munca facuta cu constiinciozitate, seriozitate si zimbet pe buze, ne-am hotarit sa infiintam BrandTube!

Ce facem

Gestionam canale de youtube. Le ajutam sa-si intareasca brandul si sa monetizeze cat mai bine. Prin ideile noastre, prin cunostintele avansate dobindite si prin tool-urile de partener oficial ceritificat Youtube reusim sa punem suflet in fiecare actiune a noastra. Mizati pe noi si nu va vom insela asteptarile!

Pe cine reprezentam

Electrecord este un brand reprezentativ pentru Romania, care a ales sa lucreze cu noi. Sint zeci de mii de piese muzicale care acum au intrat in laboratoarele noastre pentru a fi oferite apoi publicului! Melodii nemuritoare ce sint ingrijite cu drag si pricepere pentru a straluci multi ani de acum inainte.

Gasca Zurli este un alt partener cu care ne mandrim. Canal cu aproape 100.000 de subscriberi si cu un continut de calitate dedicat celor mici!

Contact

Ne gasiti cel mai usor pe email: office@brandtube.ro

Nu uita! Lucrand impreuna cu noi:

- continutul canalului tau va fi protejat
- iti vom eficientiza monetizarea
- canalul tau va creste organic

Sfaturi pentru un canal mai bun!