Fii vizibil online!
Fa-ti canal pe youtube!

Cum să-ți inițiezi canalul de jocuri video!

Pasionații de jocuri de pe YouTube au deseori personalități unice, care îi ajută să se departajeze de ceilalți. Transportă-ți publicul dincolo de jocul în sine, cu stilul și cu flerul pe care numai tu le poți oferi. Reține, practic oricine poate să cumpere un joc și să configureze o cameră video, deci gândește-te să te axezi pe ceea ce te diferențiază de toți ceilalți: (poate glumele tale, accentul tău, barba ta sau cățelul) și să folosești acest atu în avantajul tău.

- Încearcă diferite stiluri video, de exemplu, un vlog sau o secțiune cu opinii personale, care să arate publicului cine ești și de ce ar trebui să te vizioneze (și să te distribuie!) mai mult.

- Apariția video este o tactică utilizată uneori de creatori, pentru a dezvolta o legătură mai profundă cu publicul. Și sesiunile de întrebări pot să ajute fanii să te cunoască mai bine.

- Utilizează chatul live (și roagă un prieten să te ajute să-l moderezi) în timpul transmisiei în flux live, pentru a crește engagemmentul publicului.

Sfat:

Găsește moduri de a umple momentele de tăcere, răspunde la conversații când ești pe chat live, discută despre subiecte care nu au legătură cu jocurile sau alcătuiește un plan pentru momentele mai puțin incitante din cadrul unui joc.

In concluzie, fii tu insuti!

De ce sa ne alegeti pe noi

Despre noi

Ne-am intilnit la Londra, la un curs de pregatire YouTube! Eram singurii 3 romani prezenti intre zecile de tineri pasionati, veniti sa invete cit mai mult din tainele gestionarii canalelor din cea mai mare platforma de video din lume. Pentru ca avem aceleasi valori: munca facuta cu constiinciozitate, seriozitate si zimbet pe buze, ne-am hotarit sa infiintam BrandTube!

Ce facem

Gestionam canale de youtube. Le ajutam sa-si intareasca brandul si sa monetizeze cat mai bine. Prin ideile noastre, prin cunostintele avansate dobindite si prin tool-urile de partener oficial ceritificat Youtube reusim sa punem suflet in fiecare actiune a noastra. Mizati pe noi si nu va vom insela asteptarile!

Pe cine reprezentam

Electrecord este un brand reprezentativ pentru Romania, care a ales sa lucreze cu noi. Sint zeci de mii de piese muzicale care acum au intrat in laboratoarele noastre pentru a fi oferite apoi publicului! Melodii nemuritoare ce sint ingrijite cu drag si pricepere pentru a straluci multi ani de acum inainte.

Gasca Zurli este un alt partener cu care ne mandrim. Canal cu aproape 100.000 de subscriberi si cu un continut de calitate dedicat celor mici!

Contact

Ne gasiti cel mai usor pe email: office@brandtube.ro

Nu uita! Lucrand impreuna cu noi:

- continutul canalului tau va fi protejat
- iti vom eficientiza monetizarea
- canalul tau va creste organic

Sfaturi pentru un canal mai bun!