Fii vizibil online!
Fa-ti canal pe youtube!

Canalul de youtube: de ce sunt importanti abonatii (subscriberii)

Canalul tău este locul pe care îl accesează vizitatorii/userii pentru a găsi conținut pe care doresc să-l vadă în acel moment și ulterior. Este normal să dorești ca ei să se aboneze la canalul tău, astfel încât să revină și să vizioneze conținutul pe care îl încarci.

De ce sunt importanti abonatii!

- Abonații (subscriberii) sunt esențiali dacă vrei să ai succes pe YouTube, deoarece vor petrece mai mult timp pe canalul tău decât cei care nu s-au abonat. Este important să ai o durată mare de vizionare (watch time) pe YouTube, deoarece canalele și videoclipurile cu durate de vizionare mai ridicate au șanse mai mari să apară în rezultatele de căutare și în recomandări.

- Abonații primesc notificări privind activitatea canalului, de exemplu, când încarci un videoclip public. Deoarece sunt probabil printre primii care află atunci când lansezi ceva nou, abonații deseori sporesc numărul inițial de vizionări atunci când lansezi videoclipuri și contribuie la creșterea descoperirii de către spectatorii neabonați.

- Abonații sunt importanți și pentru că îți formează comunitatea canalului. Un aspect important al ecosistemului YouTube este interacțiunea cu spectatorii prin comentarii și mesaje directe.

Sfaturi

Actualizează brandingul canalului pentru a te asigura că acesta este prezentat în cel mai atrăgător mod pe toate dispozitivele (desktop, mobile ...) și că transmiți potențialilor abonați un mesaj consecvent în legătură cu conținutul tău.

Spune povestea videoclipului prin utilizarea miniaturilor, a titlului și a descrierii. Astfel, spectatorii vor putea ști la ce se referă videoclipul respectiv.

Include un îndemn în videoclip pentru a încuraja vizitatorii să se aboneze (folosește semnalări verbale, dar și vizuale).

Profită la maximum de carduri. Cardurile reprezintă notificări preformatate, care apar în versiunile pentrudesktop și dispozitive mobile.

Atentie!

- Poți configura maximum cinci carduri pentru un videoclip. Cardurile pot contribui la promovarea altor creatori și pot fi utilizate pentru a menționa contribuțiile la videoclipul tău.

- Cardurile cu videoclipuri sunt cele mai utile atunci când sunt poziționate în porțiunea de 20% de la finalul videoclipului, când cel mai probabil spectatorul caută ceva nou de urmărit

Experimentează! Încearcă să colaborezi cu alte canale de care sunt interesați abonații tăi și promovați-vă reciproc.

De ce sa ne alegeti pe noi

Despre noi

Ne-am intilnit la Londra, la un curs de pregatire YouTube! Eram singurii 3 romani prezenti intre zecile de tineri pasionati, veniti sa invete cit mai mult din tainele gestionarii canalelor din cea mai mare platforma de video din lume. Pentru ca avem aceleasi valori: munca facuta cu constiinciozitate, seriozitate si zimbet pe buze, ne-am hotarit sa infiintam BrandTube!

Ce facem

Gestionam canale de youtube. Le ajutam sa-si intareasca brandul si sa monetizeze cat mai bine. Prin ideile noastre, prin cunostintele avansate dobindite si prin tool-urile de partener oficial ceritificat Youtube reusim sa punem suflet in fiecare actiune a noastra. Mizati pe noi si nu va vom insela asteptarile!

Pe cine reprezentam

Electrecord este un brand reprezentativ pentru Romania, care a ales sa lucreze cu noi. Sint zeci de mii de piese muzicale care acum au intrat in laboratoarele noastre pentru a fi oferite apoi publicului! Melodii nemuritoare ce sint ingrijite cu drag si pricepere pentru a straluci multi ani de acum inainte.

Gasca Zurli este un alt partener cu care ne mandrim. Canal cu aproape 100.000 de subscriberi si cu un continut de calitate dedicat celor mici!

Contact

Ne gasiti cel mai usor pe email: office@brandtube.ro

Nu uita! Lucrand impreuna cu noi:

- continutul canalului tau va fi protejat
- iti vom eficientiza monetizarea
- canalul tau va creste organic

Sfaturi pentru un canal mai bun!