Fii vizibil online!
Fa-ti canal pe youtube!

Contact

Daca esti vlogger sau artist, daca stii ca poti dezvolta continut video de calitate, care sa fie apreciat de youtuberi, atunci te asteptam alaturi de noi. Vom dezvolta impreuna canalul tau pentru a avea un numar cit mai mare de subscriberi si cit mai multe vizualizari! Ne asumam responsabilitatea pentru crearea, implementarea și comunicarea cit mai buna a canulului tau de Youtube!

Daca doresti sa ne contactezi scrie-ne un email la adresa: office@brandtube.ro

 

Ce oferim:

1. Content ID este un sistem scalabil automatizat, care le permite proprietarilor de conținut să identifice videoclipurile încărcate de utilizatori care includ conținutul lor. YouTube preia materialele de referință de la parteneri și le utilizează pentru a identifica încărcările utilizatorilor care se potrivesc cu conținutul partenerului. Când este identificată o potrivire, YouTube aplică politica preferată de partener. Pe scurt, Content ID identifica automat creatia unui artist membru Brandtube ( videoclip muzical, productie, piesa etc.) si aplica politica de revendicare stabilita (monetizare, urmarire, blocare in unele/toate tarile).

2. Solutii tehnice de dezvoltare a canalului si suport: echipa Brandtube este certificata Youtube si poate raspunde la orice intrebare legata de contul tau. De asemenea, avem suportul echipei Youtube UK pentru orice problema/intrebare pe care o au partenerii nostri. Audience development pentru canal si videoclipuri presupune interactiunea cu fanii, strategie de crestere a audientei, strategie cross-promo cu alte canale media.

3. Gestionare canal: Upload, editare, optimizare a clipurilor video etc

4. Fara costuri pentru partenerul nostru: Pentru toate cele de mai sus, singurul cost va fi reprezentat de un procent din incasarile realizate din momentul inceperii colaborarii dintre noi.

5. Suplimentar putem oferi consultanta si dezvoltare pentru celealte canale media.

- strategie crestere reach si engagement pagina de facebook

- dezvoltare site-uri web, aplicatii, Facebook instant articles, magazin online, etc

- strategii de monetizare ale proiectelor actuale

- urcare melodii si monetizare pe alte canale media (itunes, google music, etc)